Keukenrenovatie Hengelo

Wij helpen u om uw droomkeuken te realiseren. Of daar nou een compleet nieuwe verbouwing bij komt kijken of als u uw huidige keuken nieuw leven in wil blazen, wij helpen u graag verder. Service en persoonlijke aandacht zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Ook als u uw huidige keuken wil renoveren, elke keuken krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die het verdient. Wij ontzorgen u van A tot Z:

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

1

Oriëntatiegesprek en ontwerp

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend oriëntatie- en inspiratiegesprek. Hierin gaan we samen met u de wensen en behoeften in kaart brengen en bespreken we de mogelijkheden en onze ideeën voor uw keukenrenovatie. In samenspraak met u gaan we vervolgens een mooi plan bedenken voor uw bestaande keuken.

Dit plan wordt vervolgens uitgewerkt in de vorm van een 3d tekening en deze sturen wij u altijd per mail toe.

2

Deskundig en praktisch advies

In ons 2de gesprek gaan we dieper in op de materie van uw renovatie en gaan we alle details fine-tunen. Er komen gaandeweg namelijk altijd nieuwe ideeën bij, die we verwerken in het uiteindelijke ontwerp. Vervolgens maken wij een offerte gereed en deze krijgt u uiteraard altijd mee, want wij vinden dat u moet weten wat u allemaal voor die prijs krijgt en wat er allemaal inbegrepen is.

3

Bestaande keuken renoveren

Als u uiteindelijk voor ons kiest dan kunnen wij alles voor
u regelen. Weten wij het niet dan hebben wij diverse montage teams, vakkundige
installateurs en stukadoors waar we op terug kunnen vallen. Kortom, bij Nijhuis
Keukens adviseren wij alleen wat kan en mogelijk is binnen uw wensen.

 

Wij kunnen uw complete verbouwing van A tot Z klaren en ruimen hierbij alle rotzooi netjes op.

Nieuwe keuken of renoveren?

Keukenrenovatie is een mooi alternatief voor een compleet nieuwe keuken. Door elementen als fronten, apparatuur en/of het werkblad te vervangen krijgt uw keuken al een nieuw aanzicht.

Een keukenrenovatie scheelt veelal in de prijs ten opzichte van een nieuwe keuken. Uiteraard geldt hierbij dan wel de regel hoe meer u wil laten renoveren, hoe dichter u bij in de buurt komt van een nieuwe keuken. Hierbij is het ook belangrijk om de huidige staat van de keuken mee te nemen.

Bent u benieuwd of het beter is om de keuken te renoveren of vervangen, we nodigen u van harte uit voor een oriëntatiegesprek. Laat u adviseren over de mogelijkheden en plan direct een afspraak in bij Nijhuis keukens Hengelo in Twente.