Een Greeploze Keuken

De laatste jaren zien we ze steeds vaker: moderne of strakke keukenkasten en -lades zonder knoppen of handgrepen. Een keuken is greeploos te noemen als er in plaats van grepen andere technieken kunnen worden toegepast om de keukendeurtjes en-laden te openen. Hierbij zijn er diverse andere systemen als push-to-open systemen om uw keukenkastjes automatisch te laten openen.

Benieuwd hoe een (semi) greeploze keuken zou staan in uw woning? Nijhuis Keukens helpt u graag met het vinden van uw droomkeuken. Samen met u gaan we een traject in waarbij u zelf uw keuken EN uw prijs bepaalt. Het begint bij ons allemaal met een eerste gesprek om te bespreken wat uw wensen zijn. Daarna gaan we samen op zoek naar de meest passende invulling van uw nieuwe keuken.

Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende soorten greeploze keukens en hopelijk doet u direct een beetje inspiratie op.

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Witte greeploze keuken

Een witte greeploze keuken is een echte moderne ‘klassieker’. De kleur wit past namelijk uitstekend bij de uitstraling die een greeploze keuken met zich meeneemt. Witte keukens hebben van zichzelf al een open en frisse uitstraling en door dit te combineren met strakke elementen als greeploze keukenkastjes creëert u een unieke look & feel.

Greeploze zwarte keuken

Een zwarte keuken in combinatie met greeploos oogt niet alleen luxe, het ziet er ook nog eens erg goed uit. Een zwarte moderne keuken staat voor strakke lijnen, vierkante vormen, een gladde afwerking en dit afgewerkt met zwarte tinten. Wanneer u dit combineert met de luxe die greeploos met zich meebrengt, resulteert dit al snel in zeer fraaie resultaten. 

Zwarte greeploze keuken

Greeploze hoekkeuken

Bij een hoekkeuken worden de ruimtes optimaal benut en heeft u alles mooi direct bij de hand. Op deze manier is de keuken niet alleen erg stijlvol, maar ook zeer praktisch. Bovendien geniet u dankzij het greeploze karakter van meer kastruimte en bewegingsvrijheid. 

Ontwerp uw (greeploze) droomkeuken!

Uiteraard zijn bovenstaande mogelijkheden slechts een greep uit de mogelijkheden die greeploze keukens bieden. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar uw droomkeuken. Samen met u gaan we kijken naar uw ideeën en wensen ten opzichte van uw droomkeuken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.