Aan het kijken naar keukens in Enschede? Kom ook eens naar Nijhuis Keukens

Bent u toe aan een nieuwe keuken, maar schrikt u van de prijzen van keukens in Enschede? Maak dan kennis met Nijhuis Keukens, dé plek waar kwaliteit voor elk budget centraal staat. Bij Nijhuis Keukens helpen we u graag bij het verwezenlijken van uw droomkeuken. Het samenstellen van uw ideale keuken is immers een uitdagende taak. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, wensen en verwachtingen.  Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen we u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden. We nodigen u van harte uit in onze keukenzaak nabij Enschede. Maak vrijblijvend een afspraak!

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Nijhuis Keukens nabij Enschede, waar kwaliteit en budget samenkomen!

Bij ons bepaalt u zelf uw prijs EN hoe uw keuken eruit komt te zien

Woont u in Enschede? Dan is het begrijpelijk dat u, wanneer u een nieuwe keuken wilt kopen, in eerste instantie op zoek gaat naar een keukenwinkel in Enschede. Maar kom ook eens bij ons in Hengelo kijken. Bij Nijhuis Keukens kunt u rekenen op kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Dankzij onze lage overheadkosten kunnen wij onze keukens aanzienlijk voordeliger aanbieden dan een vergelijkbare keukenzaak in Enschede. Vertel ons uw wensen en ideeën en wij laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Op basis van uw keuzes maken we met plezier een ontwerp waarbij u zelf de uitstraling en prijs bepaalt. Vervolgens ontvangt u van ons een zeer scherpe prijsopgave. U zult achteraf zeker blij zijn dat u niet alleen naar keukens in Enschede heeft gekeken. Kom gerust eens bij ons langs of plan meteen een afspraak.

Keukens Enschede
Keukenzaak

Een keukenzaak waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan

Nijhuis Keukens is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar service en kwaliteit bij uw zoektocht naar een nieuwe keuken. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. We begrijpen dat het aanschaffen van een keuken geen eenvoudige taak is en willen u daarom graag helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Onze ervaren professionals zullen u begeleiden in het hele proces, van het vertalen van uw wensen tot de uiteindelijke montage. Kom gerust eens langs in onze showroom of plan vrijblijvend een afspraak in om onze werkwijze en keukens te bekijken.

Stapsgewijs naar uw droomkeuken

Wanneer u een nieuwe keuken koopt, wilt u natuurlijk waar voor uw geld; een kwaliteitskeuken tegen een goede prijs. Die vindt u bij Nijhuis Keukens. Bovendien begeleiden we u stapsgewijs bij de realisatie van uw ideale keuken. Van het verwerken van uw ideeën en wensen in een prachtig keukenontwerp, tot aan de montage van uw nieuwe keuken.

Stap 1: We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Wat zijn uw wensen voor uw nieuwe keuken, heeft u ideeën opgedaan in onze showroom? Samen maken we een persoonlijk keukenontwerp, waarin we uw ideeën en wensen verwerken en waarbij we uiteraard rekening houden met uw budget. Vervolgens maken we hiervan een 3D-tekening.

Stap 2: De volgende stap is een tweede gesprek. Kunnen we het keukenontwerp nog verbeteren of wilt u iets toevoegen? Wijzigingen verwerken we in een aangepast ontwerp. U ontvangt direct een aantrekkelijke prijsopgave voor dit ontwerp.

Stap 3: Is de offerte akkoord, dan zorgen we natuurlijk ook de levering en montage van uw nieuwe keuken in Enschede. We werken samen met installateurs, timmermannen en stukadoors, die, indien gewenst, de hele keukenverbouwing voor u regelen. Na de montage is uw keuken direct klaar voor gebruik.

We staan voor al uw vragen klaar. Neem gerust contact met ons op!

Keukenwinkel Enschede

Nieuwe keuken in Enschede? Wij bieden een unieke keukenervaring op maat

Zoekt u een keukenwinkel nabij Enschede waar u kwaliteit en service krijgt en niet teveel betaalt? Dan kiest u voor Nijhuis Keukens, dé keukenexpert. Wij helpen u met plezier aan uw nieuwe droomkeuken. U bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo. Maak een afspraak of neem contact met ons op als u vragen hebt.

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie en ziekte hanteren wij van dinsdag 4 juni tot en met dinsdag 18 juni aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.