VOOR KEUKENS NAAR ALMELO?

Bij Nijhuis Keukens nabij Almelo vindt u uw nieuwe keuken! Het zoeken naar de perfecte keuken is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom helpen wij bij Nijhuis Keukens u graag om dit proces wat makkelijker te maken. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor uw droomkeuken en samen met u gaan we in onze keukenwinkel nabij Almelo kijken naar uw ideeën en wensen voor uw droomkeuken. Met onze 20 jaar ervaring weten wij precies wat er technisch mogelijk is en welke elementen een belangrijke rol spelen bij het ontwerpen van een keuken. Wij adviseren u graag en nodigen u daarom uit om eerst langs te komen bij Nijhuis Keukens nabij Almelo, voordat u elders gaat kijken. U kunt een afspraak maken via onze contactpagina of een e-mail sturen naar info@nijhuis-keukens.nl.

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

De keukenzaak voor Almelo en omgeving

Nijhuis Keukens is de keukenspecialist voor Almelo en de omliggende regio. Of u nu een moderne, klassieke of landelijke keuken zoekt, wij staan voor u klaar in onze keukenwinkel gevestigd in Hengelo. Wanneer u besluit om een keuken bij Nijhuis Keukens te kopen, werken we samen aan een ontwerp waarbij u zelf zowel de keuken EN de prijs bepaalt. Wij bieden namelijk graag een vrijblijvende offerte op maat aan tegen een zeer concurrerende prijs, waar de meeste keukenzaken nog wat van kunnen leren. Sterker nog, dankzij onze lage overheadkosten zijn wij voordeliger dan welke andere keukenaanbieder dan ook, zonder afbreuk te doen aan onze service en de kwaliteit van uw keuken!

Keukens
Keukenzaak

De werkwijze van Nijhuis Keukens

In onze keukenwinkel nabij Almelo staan persoonlijke service en aandacht hoog in het vaandel. Of u nu een moderne-, klassieke-, of landelijke keuken wenst, onze werkwijze is altijd even persoonlijk. Elke keuken krijgt bij ons de aandacht die het verdient. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen voor uw droomkeuken bespreken. Vervolgens zoeken we samen naar de meest geschikte invulling van uw nieuwe keuken, waarbij u inspiratie kunt opdoen in onze showroomkeukens. U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen in onze showroom of een afspraak te maken via onze website, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen!

Na ons kennismakingsgesprek maken wij een vrijblijvende 3D-tekening van uw droomkeuken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe het eruit komt te zien. Als het ontwerp daadwerkelijk uw droomkeuken is, maken wij een offerte op maat tegen een scherpe prijs. In het tweede gesprek bespreken we de details, zoals materialen en finetuning van de keuken. Tijdens het proces kunnen er last minute nog ideeën opkomen. Wij verwerken deze ideeën graag in het uiteindelijke ontwerp.

Als u kiest voor Nijhuis Keukens, nemen wij alles voor u uit handen, inclusief de levering en montage van uw nieuwe keuken in Almelo. Ons team bestaat uit ervaren installateurs, timmermannen en een stukadoor die elke klus aankunnen. Wij kunnen de hele keukenverbouwing voor u regelen, van begin tot eind. Zo heeft u geen zorgen en kunt u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe keuken!

Uw keuken in Almelo koopt u bij Nijhuis Keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in de buurt van Almelo? Nijhuis Keukens staat voor u klaar om u te helpen met het ontwerpen en installeren van uw droomkeuken tegen een voordelige prijs! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak via e-mail naar info@nijhuis-keukens.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken tijdens onze openingstijden op 074-7505196. Ons team staat graag voor u klaar om u te adviseren en te helpen!

We staan voor al uw vragen klaar. Neem gerust contact met ons op!