Voor keukens naar Gronau?

Het is een misvatting dat u voor keukens in Gronau minder betaalt dan hier in Twente. Kom eens binnenkijken bij Nijhuis Keukens in Hengelo (Overijssel). U betaalt bij ons niet meer dan u voor keukens in Gronau betaalt. Bovendien zijn onze keukens kwalitatief minstens zo goed als de keukens die u in Duitsland vindt. Wanneer u daarnaast waarde hecht aan persoonlijke service en begeleiding, dan is Nijhuis Keukens zeker de perfecte keukenzaak voor u.

Keukens in Hengelo zijn minstens zo goedkoop als keukens in Gronau

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare keuken, hoeft u niet langer naar onze oosterburen te rijden. Bij Nijhuis Keukens in Hengelo kunnen we u een scherpe prijs bieden, omdat wij onze overheadkosten laag houden. U ontvangt van ons, geheel vrijblijvend, een offerte die volledig gebaseerd is op uw budget en uw wensen wat betreft het uiterlijk en de inrichting van de keuken. U betaalt voor onze keukens gegarandeerd niets meer dan voor vergelijkbare keukens in Gronau.

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Nijhuis Keukens biedt meer dan alleen een voordelige prijs

Naast een aantrekkelijke prijs, krijgt u bij ons echt waar voor uw geld. De kwaliteit van onze keukens is even goed of zelfs beter dan die van vergelijkbare keukens in Gronau. U kunt daarnaast rekenen op persoonlijke aandacht bij de zoektocht naar uw droomkeuken. Ongeacht de prijs van uw keuken, krijgt u bij ons de beste service, van aankoop tot installatie. We hebben ruim 20 ervaring in het vak en kennen alle valkuilen. We leveren kwaliteit en daar zijn we trots op! Kom de keukens bekijken in onze showroom, of maak direct een afspraak, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van uw droomkeuken.

Keukenzaak

Hoe vindt u uw droomkeuken?

De keuken van uw dromen vindt u dichtbij huis, bij Nijhuis Keukens in Hengelo. Slaagt u hier niet, dan kunt u altijd nog keukens in Gronau gaan bekijken. Samen realiseren we uw droomkeuken in 3 duidelijke stappen:

  1. Tijdens een oriënterend gesprek vertelt u ons uw wensen wat betreft uw nieuwe keuken. Vervolgens maken we een 3D tekening van de keuken, waarin we rekening houden met uw budget en uw wensen. Zo krijgt u een idee hoe de keuken eruit ziet en in de ruimte past.
  2. In een tweede gesprek, als u de tekening heeft goed hebt kunnen bekijken, nemen we met u door wat er anders zou moeten of kunnen. Op basis daarvan passen we ons ontwerp aan en maken we een offerte voor u.
  3. Wanneer u de offerte rustig hebt kunnen bekijken en u bent akkoord, dan bestellen en monteren we de keuken voor u. Dat doen we secuur en met het nodige vakmanschap. Bovendien kunnen we hierbij de hulp van installateurs, timmermannen of een stukadoor inschakelen. Zo nodig kunnen we de hele verbouwing voor u regelen.

Komt u ook eerst naar onze showroom voor u keukens in Gronau gaat bekijken? We laten u graag onze prachtige keukens zien. Wilt u meteen een afspraak maken of heeft u een vraag voor ons? Neem dan even contact met ons op. Tot snel!

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie en ziekte hanteren wij van dinsdag 4 juni tot en met dinsdag 18 juni aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.