Voor keukens naar Gronau of Nordhorn?

Probeer het eerst in Hengelo (Overijssel). Onder veel mensen bestaat de misvatting dat Duitse keukens goedkoper en beter in kwaliteit zijn. Alhoewel het niet netjes is om naar anderen te kijken, vinden wij dit toch jammer.

Wij gaan liever met u een traject in waarbij u zelf uw keuken EN uw prijs bepaalt. Wij maken namelijk graag voor u een offerte maat op maat, tegen een zeer scherpe prijs, waar de meeste keukenzaken in Nederland en Duitsland nog iets van kunnen leren. Sterker nog, doordat we lage overhead kosten hebben kunnen wij voordeliger zijn dan welke keukenaanbieder ook. Zelfs voordeliger dan onze oosterburen en IKEA zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit en de service van uw keuken!

De prijs, natuurlijk niet onbelangrijk, is maar één aspect van de zoektocht naar een nieuwe keuken. Wij helpen u graag van A tot Z om u in dit proces te ontzorgen. Bovendien krijgt u bij ons de service en persoonlijke aandacht die gewenst is tijdens de zoektocht naar uw droomkeuken. Elke keuken krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die het verdient. Of u nou een op maat gemaakte keuken wilt of een kant en klaar instapmodel.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche en kennen zodoende alle facetten en valkuilen die erbij komen kijken.

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Nederlandse of Duitse keuken

Voor een betaalbare, kwalitatief hoogwaardige keuken die perfect aansluit bij uw wensen, hoeft u dus niet de grens over. Wij zeggen, kom eerst langs bij Nijhuis Keukens Hengelo. In een 3-tal stappen helpen wij u met het realiseren van uw droomkeuken waar u nog jarenlang plezier van heeft:

  • Het begint bij ons allemaal met een eerste oriënterend gesprek. In dit gesprek kunt u uw wensen bespreken en gaan we samen op zoek naar de meest passende invulling voor uw nieuwe keuken. Vervolgens krijgt u van ons een mooi plan in de vorm van een 3D tekening toegestuurd.
  • In ons tweede gesprek gaan we dieper in op de materie en gaan we bezig met het finetunen van de details. De ideeën die er gaandeweg bij zijn gekomen verwerken we in een uiteindelijk ontwerp en vervolgens maken we de offerte gereed. Uiteraard krijgt u deze wederom gewoon mee zodat u thuis in alle rust de zaken op een rijtje kan zetten.
  • De laatste stap is vaak het leukst en spannendst, namelijk de montage. Wanneer u kiest voor Nijhuis Keukens kunnen wij u van A tot Z ontzorgen. Wij werken met timmermannen, installateurs en een stukadoor. Kortom we kunnen de gehele verbouwing voor u regelen en ruimen alles netjes op.

Heeft u reeds een bestaande offerte of wilt u eens vrijblijvend een offerte laten maken? Neem dan eens contact met ons op en overtuig uzelf van de voordelen welke NIJHUIS KEUKENS u kan bieden.