Uw droomkeuken vinden in Delden?

Een keuken is een belangrijke plek in uw huis. Hier komt u samen met familie en vrienden, bereidt u heerlijke maaltijden en maakt u mooie herinneringen. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van keukens. De keukens in Delden die wij leveren zijn, niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor Nijhuis Keukens om hun droomkeuken in Delden te realiseren. Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Een keuken van hoge kwaliteit voor de laagste prijs? Dat kan bij Nijhuis Keukens!

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Delden? Kom dan langs bij Nijhuis Keukens in Hengelo! Wij bieden hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs, want waarom zou u genoegen nemen met minder als u de keuken van uw dromen kunt hebben? Bij ons bepaalt u zelf hoe uw keuken eruit ziet EN bepaalt u zelf de prijs. Wanneer u in Delden woont en toe bent aan een nieuwe keuken, begrijpen we dat u niet gelijk denkt aan een keukenzaak in Hengelo. Toch is het de moeite waard om eens langs te komen in Hengelo. Wij bieden namelijk keukens in Delden aan voor zo’n scherpe prijs, dat keukenzaken in Nederland en Duitsland hier nog wat van kunnen leren. Wanneer komt u langs in onze showroom? Neem nu contact met ons op en plan direct een afspraak!

Keukenzaak Delden
Keukens Delden

Complete oplevering van uw droomkeuken; wij bieden de best mogelijke service!

Bij het plaatsen van uw keuken in Delden zijn service en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend bij Nijhuis Keukens. Wij leveren een keuken die zo goed mogelijk aansluit op uw wensen. Dit doen wij door u continu in het proces te betrekken en te begeleiden. Vanaf het moment dat u de eerste ideeën met ons deelt tot aan het afronden van de installatie van uw droomkeuken in Delden. Wij gaan graag een stap verder!

Verassend eenvoudig; de keuken die u voor ogen heeft in 3 stappen bij u in Delden

De werkwijze om tot uw droomkeuken te komen is bij Nijhuis Keukens verassend eenvoudig. Het maakt voor ons niet uit of u voor een op maat gemaakte keuken of een ‘kant en klare’ keuken gaat, wij nemen de verantwoordelijkheid voor een keuken die aan uw wensen voldoet. Elke keuken, ook uw keuken in Delden, krijgt bij ons de aandacht die het verdient.

Stap 1 oriëntatiegesprek en ontwerp: In het eerste gesprek brengen wij samen met u de wensen en behoeften in kaart en bespreken we de mogelijkheden om voor u de ideale keuken te maken.

Stap 2 deskundig en praktisch advies: In het tweede gesprek gaan we met u dieper in op de details van de keuken. Nieuwe ideeën zijn hier altijd welkom! Ook maken we een offerte die u mee naar huis krijgt.

Stap 3 deskundige montage: Kiest u voor Nijhuis Keukens? Dan kunt u erop rekenen dat wij alles voor u regelen. Onze monteurs gaan pas weg wanneer de keuken klaar is voor gebruik!

We staan voor al uw vragen klaar. Neem gerust contact met ons op!

Keukens Delden

Ga langs bij onze keukenzaak in de buurt van Delden en ontdek de kwaliteit en betaalbaarheid van Nijhuis Keukens

Bent u op zoek naar keukens van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs? Bij Nijhuis Keukens krijgt u gegarandeerd kwaliteit, service en een betaalbare prijs. Bezoek onze keukenzaak dichtbij Delden en doe inspiratie op. Neem vandaag nog contact met ons op als u een afspraak wilt maken of vragen heeft. We verwelkomen u graag!

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie hanteren wij van dinsdag 16 juli tot en met donderdag 5 september aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op afspraak! ➡️