FABEL: keukens in Nordhorn zijn goedkoper en kwalitatief beter

We horen het vaak: keukens in Nordhorn zijn goedkoper dan in Nederland en bovendien van betere kwaliteit. Niets is echter minder waar. Bij Nijhuis Keukens in Hengelo (Overijssel) bewijzen we u graag dat onze keukens in prijs en kwaliteit zeker niet onderdoen voor de Duitse keukens. Kom gerust eens bij ons kijken of maak meteen een afspraak. Wedden dat u daarna afziet van uw plan om voor voordelige, kwalitatief goede keukens naar Nordhorn te rijden?

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Onze keukens zijn even goedkoop, zo niet goedkoper dan keukens in Nordhorn

Bij ons bepaalt u zelf uw prijs EN hoe uw keuken eruit komt te zien. Op basis van uw wensen krijgt u van ons, geheel vrijblijvend, een offerte op maat. Omdat onze overheadkosten laag zijn, kunnen we u een scherpe prijs bieden. Leg onze prijzen maar eens naast die van vergelijkbare keukens in Nordhorn en u zult zien dat u bij ons voordeliger uit bent. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat dit nooit ten koste gaat van de kwaliteit en service.

Keukens
Keukenzaak

Bij Nijhuis Keukens krijgt u kwaliteit, service en persoonlijke aandacht

Natuurlijk is niet alleen de prijs belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe keuken. U wilt ook kwaliteit. Onze keukens in Hengelo zijn kwalitatief minstens zo goed als keukens in Nordhorn. Dat garanderen we. Daarnaast begeleiden we u persoonlijk tijdens het hele traject; van het ontwerp van uw droomkeuken tot de uiteindelijke installatie ervan. Diezelfde service kunt u ook van ons verwachten als u kiest voor een kant en klaar instapmodel. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze tak van sport weten we precies waarmee we u als klant blij kunnen maken. Ervaar het zelf en kom langs bij Nijhuis Keukens in Hengelo!

Uw droomkeuken in 3 stappen

Waarom zou u naar Nordhorn rijden, als Nijhuis Keukens in Hengelo u een betaalbare en kwalitatief goede keuken kan bieden? Benieuwd hoe we hierbij te werk gaan? In 3 stappen realiseren we de keuken van uw dromen:

Stap 1: Allereerst willen we tijdens een oriënterend gesprek graag van u horen wat uw wensen zijn en hoe we die in uw keuken kunnen realiseren. Op basis van uw wensen en uw budget maken we vervolgens een 3D tekening om u een goede indruk te geven van de indeling en look van de nieuwe keuken.

Stap 2: Wanneer u de tekening uitgebreid hebt kunnen bekijken, komen we nog een keer bij elkaar om eventuele toevoegingen en/of veranderingen te bespreken en te verwerken in een aangepast ontwerp. Voor dat ontwerp maken we een offerte. Die kunt u thuis in alle rust bestuderen.

Stap 3: Bent u akkoord met het ontwerp en de offerte, dan volgt stap 3; de montage. We maken alles keurig voor u in orde. Bovendien werken we samen met installateurs, timmermannen en een stukadoor. Zo kunnen we de hele verbouwing volledig naar uw wens realiseren.

We staan voor al uw vragen klaar. Neem gerust contact met ons op!

Keukens Rijssen

Uw nieuwe keuken koopt u bij Nijhuis Keukens in Hengelo

Hebben we u kunnen overtuigen om eerst even in Hengelo langs te komen, voor u naar keukens in Nordhorn gaat kijken? U bent van harte welkom bij Nijhuis Keukens. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons dan even. We beantwoorden al uw vragen met plezier.

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie hanteren wij van dinsdag 16 juli tot en met donderdag 5 september aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op afspraak! ➡️