Een Zwarte Keuken

We zien het steeds vaker, zwart is het nieuwe wit. Waar men vroeger veelal koos voor een witte keuken zien we vandaag de dag steeds vaker zwarte keukens. Zwart straalt luxe en rust uit en is bovendien uitstekend te combineren met vrijwel elke kleur. Of het nou gaat om matte of gelakte zwarte keukens , wij helpen u graag aan uw droomkeuken. Samen met u gaan we een traject in waarbij u zelf uw keuken EN uw prijs bepaalt. Het begint bij ons allemaal met een eerste gesprek om te bespreken wat uw wensen zijn. Daarna gaan we samen op zoek naar de meest passende invulling van uw nieuwe keuken.

Hieronder kunt u foto’s bekijken en meer lezen over de verschillende mogelijkheden dat zwart in uw keuken kan bieden.

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Keukens Enschede

Zwarte keuken met eiland

Hiernaast, mobiel hierboven, vindt u een mooi voorbeeld van een zwarte keuken met een eiland. Tegenwoordig worden de meeste keukens groter en zien we steeds vaker kookeilanden verschijnen. Een kookeiland biedt meerdere voordelen. Zo kunt u met alle gemak met meerdere mensen tegelijk koken, zonder dat u elkaar in de weg staat. Daarnaast geniet u van meer opslagruimte en een groter werkoppervlakte.

Tip! Een kookeiland is bijzonder geschikt voor woonkeukens. Degene die aan het koken is staat namelijk niet met zijn of haar rug naar de gasten, maar kan zich mengen in het gesprek.

Greeploze zwarte keuken

Greeploze keukens worden steeds populairder. U geniet hierbij van strakke keukenkasten en -lades zonder dat hier knoppen aan zitten. De meeste greeploze keukens hebben een tip-on systeem waarmee u simpelweg zacht tegen de kast of lade kan drukken en deze automatisch opent. Dankzij de soft-motion technologie hoeft u de keukenkasten bovendien maar zachtjes aan te drukken om deze te laten sluiten. 

Zwarte greeploze keuken
Haaksbergen keukens

Zwarte moderne keukens

Een zwarte moderne keuken staat voor strakke lijnen, vierkante vormen, een gladde afwerking en dit afgewerkt met zwarte tinten. Binnen een moderne keuken wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende materialen als chroom, kunststof, glas, metaal en aluminium. Onder de noemer moderne keuken zien we ook vaak moderne keukenapparatuur terug. Zo zijn er keukens waarbij de afzuigkap op dusdanige wijze wordt weggewerkt dat deze echt onderdeel wordt van het interieur of dat u hem helemaal niet meer terugziet.

De mogelijkheden binnen een moderne keuken zijn eindeloos. Uiteraard kijken we vooral naar uw situatie, budget en uw wensen.

Benieuwd naar wat we voor uw keuken kunnen betekenen, u kunt bij ons altijd een gratis 3d interieurontwerp laten maken.

Zwarte landelijke keukens

Een landelijke keuken staat voor nostalgisch, rustig en warm. Een zwarte landelijk keuken kenmerkt zichzelf door het gebruik van natuurlijke of natuurlijk ogende materialen, gecombineerd met moderne apparatuur. Kies bijvoorbeeld voor een mooie houten uitstraling dat perfect past bij uw vloer, deuren en uw interieur.

Andere natuurlijke materialen die we hierbij veel terugzien zijn natuurstenen keukenbladen van bijvoorbeeld graniet of composiet.  Wanneer u kiest voor een zwarte landelijke keuken krijgt de keuken meteen een stoerdere uitstraling.

Zwart witte keukens

Een zwarte keuken is uitstekend te combineren met een witte kleur. Sterker nog, het versterkt elkaar alleen maar. Dit samenspel kunnen we terugvinden bij veel verschillende soorten keukens als landelijk, modern of industrieel. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een witte keuken met zwart werkblad of visa versa.

Zwarte industriële keukens

Een zwarte industriële keuken wordt gekenmerkt door grove materialen, een stoere uitstraling en ruimte. Er wordt gebruik gemaakt van robuuste materialen en een strakke indeling. Hierbij kun je bijvoorbeeld denk aan RVS-bladen, betonbladen of juist ruwhout. Bij een zwarte industriële keuken zien we ook veelal de combinatie met marmerkleuren.

Zwarte elementen in uw keuken

Zwarte kraan

Een zwarte kraan in uw keuken is een echte blikvanger en is makkelijk te combineren met andere elementen en accessoires. Naast esthetisch moet een keukenkraan natuurlijk ook gemakkelijk in gebruik zijn. Denk bijvoorbeeld aan de 1-greepskraan of een kraan met twee grepen.

Zwarte spoelbak

Een stoere zwarte rvs-spoelbak of een keramische zwarte spoelbak, de keuze hierin is eindeloos. Hierbij zien we ook veelal een combinatie met een zwarte kraan terug. Een zwarte spoelbak oogt elegant en voelt zich bovendien in elke interieurstijl helemaal thuis.

Zwart keukenblad

Het keukenblad is één van de meest essentiële elementen van een keuken. Met een zwart keukenblad straal je luxe, elegantie en karakter uit. Hierin zijn de mogelijkheden van het materiaal van het keukenblad erg groot. Denk bijvoorbeeld aan een mooie zwarte rvs-keukenblad, een granieten keukenblad of ga voor een klassiek houten keukenblad.

Keukens Enschede

Ontwerp uw (zwarte) droomkeuken!

Iedere zoektocht naar een nieuwe keuken ziet er anders uit. Wij helpen u graag van A tot Z in dit proces om u ontzorgen. De mogelijkheden voor uw droomkeuken zijn namelijk eindeloos. Samen met u gaan we kijken naar uw ideeën en wensen ten opzichte van uw droomkeuken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie en ziekte hanteren wij van dinsdag 4 juni tot en met dinsdag 18 juni aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.