Zwarte greeploze keukens

Wat is een zwarte greeploze keuken?

Zwarte greeploze keukens kunnen worden omschreven als een moderne keukenstijl, met strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking. Bij een greeploze keuken ontbreken de knoppen of handgrepen op de deuren en laden van de keuken. Het oogt modern, ruimtelijk en het straalt eenvoud en rust uit. 

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Haaksbergen keukens

Hoe werkt een greeploze keukendeur?

Een greeploze keukendeur gaat open door middel van een push-to-open systeem of een treksysteem.

Push-to-open systeem

Een push-to-open systeem is een speciaal druksysteem. U opent keukenkastjes en keukenlades door zacht op het front te drukken.

Treksysteem

Wanneer de ladefronten of keukendeuren langer gemaakt worden dan de kasten zelf, ontstaat een rand die u vast kunt pakken om de keukenlades of keukendeuren te openen. 

Voordelen van een zwarte greeploze keuken

Een voordeel van een greeploze keuken is dat deze gemakkelijker schoon te maken is. Door het ontbreken van knoppen of handgrepen kunt u gemakkelijk de fronten schoonmaken. Tevens geeft het de keuken een luxe en een ruimtelijke uitstraling, waardoor een keuken zonder handgrepen groter lijkt. Het feit dat er geen knoppen of handgrepen bevestigd zijn aan de keuken lades, zorgt voor een stukje veiligheid. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld kinderen zich er minder snel aan stoten of er met hun kleding achter blijven haken. 

Zwarte greeploze keuken
Keuken greeploos zwart

Nadelen van een zwarte greeploze keuken

Het nadeel van een greeploze keuken is dat u bij het openen of sluiten van de keukenkasten of keukenlades de fronten moet aanraken. Hierdoor worden vaak vetvlekken veroorzaakt en bij keukens met een hoogglans of matte afwerking zal dit eerder zichtbaar zijn. Ook zal een greeploze keuken vaak even wennen zijn.

Ontwerp uw zwarte greeploze droomkeuken

Benieuwd hoe een zwarte greeploze keuken zou staan in uw woning? Nijhuis Keukens helpt u graag met het vinden van uw droomkeuken. Samen met u bekijken we de opties, waarbij u zelf uw keuken EN uw prijs bepaalt. Het begint bij ons allemaal met een gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Daarna gaan we samen op zoek naar de meest passende indeling en vormgeving van uw nieuwe keuken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie hanteren wij van dinsdag 16 juli tot en met donderdag 5 september aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op afspraak! ➡️