HOUTEN KEUKENS

Houten keukens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. Van een moderne houten keuken tot een landelijke houten keuken, er zijn allerlei stijlen te vinden binnen houten keukens. Ook zijn houten keukens natuurlijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende soorten hout. Eikenhout is een van de meest gebruikte houtsoorten voor houten keukens. Uiteraard zijn er ook keukens verkrijgbaar van andere soorten hout. Naast dat houten keukens erg mooi zijn, zijn ze ook nog een duurzaam. Een goede houten keuken kan jaren mits het hout goed wordt onderhouden. 

 

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Afspraak voor meer keuken inspiratie?

Heeft u vragen over een van onze keukens? Of hulp nodig bij het ontwerpen van uw keuken? 

Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak in onze showroom voor het bekijken van allerlei verschillende keukens!

Keukens Nijverdal

Uw droomkeuken van hout

Nijhuis keukens in Hengelo heeft een ruim assortiment houten keukens of houtlook keukens. Uw wens staat in deze voorop, daarom gaan we gezamenlijk opzoek naar de juiste keuken van hout. Dat doen we door middel van een eerste gesprek waarbij uw wensen onze prioriteit zijn. Om u te helpen en te inspireren leggen we op deze pagina de kenmerken van een houten keuken uit. Wij leggen de volgende onderwerpen aan u uit:

Houtlook keukens

Houten keukens zijn over het algemeen niet goedkoop. Heeft u een iets kleiner budget dan is het ook mogelijk om een houtlook keuken te kiezen. Het basismateriaal van een houtlook keuken is goedkoper en de keuken wordt afgewerkt met een dun laagje houtlook. Uw keuken bestaat dan niet uit echt hout maar heeft wel een houtlook. Met een houtlook keuken heeft u wel profijt van de looks van een houten keuken maar de kosten zijn dus aanzienlijk lager. 

 

Landelijke houten keuken

Bent u helemaal fan van een landelijke stijl? Ook houten keukens zijn verkrijgbaar in landelijke stijl. Hout is goed te combineren met een breed en robuust fornuis, hierdoor krijg je een stoere en strakke uitstraling. Veel landelijke houten keukens worden gecombineerd met andere robuuste meubels. 

 

Moderne houten keuken

Houten keukens zijn ook zeker erg modern. Afhankelijk van de houtkeuze kun je een moderne houten keuken creëren. Ook kun je kiezen voor alleen een houten werkblad. Moderne keukens zijn vaak greeploos, ook bij een houten moderne keuken kun je kiezen voor een greeploze keuken. 

 
Moderne Keukens Hengelo

Houten keukenblad

Misschien is een complete houten keuken niet helemaal geschikt voor in uw woning. U kunt dan ook kiezen voor alleen een houten werkblad of een paar houten elementen in uw keuken. Houten werkbladen zijn sterk en in verschillende soorten verkrijgbaar. 

Overigens heeft een houten werkblad wel onderhoud nodig om te zorgen dat het materiaal mooi blijft. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar voor het behandelen en onderhouden van een houten werkblad. Door het juiste onderhoud aan werkbladen kunt u des te langer genieten van uw houten werkblad.

 
 

Ontwerp uw houten droomkeuken!

Iedere zoektocht naar een nieuwe houten keuken ziet er anders uit. Nijhuis Keukens in Hengelo helpt u graag van A tot Z in dit proces. De mogelijkheden voor uw droomkeuken zijn namelijk eindeloos. Samen met u gaan we kijken naar uw ideeën en wensen ten opzichte van uw droomkeuken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie en ziekte hanteren wij van dinsdag 4 juni tot en met dinsdag 18 juni aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.