Op zoek naar betaalbare keukens in Nijverdal?

Is uw keuken in Nijverdal aan vervanging toe? Laat u dan verrassen door de mogelijkheden die Nijhuis Keukens te bieden heeft. Bij ons staan kwaliteit en betaalbaarheid centraal, zodat u kunt genieten van een prachtige keuken zonder dat uw portemonnee eronder lijdt. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor Nijhuis Keukens in Hengelo. Maak vrijblijvend een afspraak!

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Unieke keukens voor elk budget! Ontdek de kwaliteit van Nijhuis Keukens nabij Nijverdal

Bij ons bepaalt u zelf uw prijs EN hoe uw keuken eruit komt te zien

Bent u zich aan het oriënteren op keukens in Nijverdal? Als u in Nijverdal woont, begrijpen we dat u in eerste instantie op zoek gaat naar een keukenwinkel in uw eigen woonplaats. Toch is een bezoek aan Hengelo ook de moeite waard. Bij Nijhuis Keukens vinden we kwaliteit en betaalbaarheid belangrijke aspecten bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Daarom houden we onze overheadkosten laag. Zo betaalt u voor onze keukens aanzienlijk minder dan voor keukens in Nijverdal, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om u uitgebreid advies te geven over de verschillende mogelijkheden die passen bij uw budget. Bij Nijhuis Keukens geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen, voorkeuren en ideeën om zo een keuken te creëren die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Beperk uw zoektocht niet alleen tot keukens in Nijverdal, maar kom ook eens langs in onze showroom in Hengelo of plan direct een afspraak.

Keukens Nijverdal
Keukenzaak

Van ontwerp tot installatie, wij staan voor u klaar

Bij Nijhuis Keukens streven we ernaar om u een kwaliteitskeuken te bieden tegen een goede prijs, zodat u waar voor uw geld krijgt. Daarnaast begeleiden we u stap voor stap bij het realiseren van uw droomkeuken. Vanaf het moment dat u uw ideeën en wensen met ons deelt, tot aan de voltooide installatie van uw nieuwe keuken, staan wij voor u klaar.

In 3 stappen naar uw droomkeuken bij Nijhuis Keukens nabij Nijverdal

Stap 1: We luisteren met plezier naar uw wensen en ideeën tijdens een kennismakingsgesprek. Samen stellen we een persoonlijk keukenontwerp op, waarbij we uw ideeën en wensen zorgvuldig verwerken, rekening houdend met uw budget. Dit ontwerp zetten we vervolgens om naar een realistische 3D-tekening.

Stap 2: Tijdens een tweede gesprek verfijnen we het keukenontwerp verder en bespreken we eventuele toevoegingen. We verwerken wijzigingen in het ontwerp en u ontvangt direct een aantrekkelijke offerte.

Stap 3: Natuurlijk nemen we ook de verantwoordelijkheid voor de levering en montage van uw nieuwe keuken in Nijverdal. Bovendien kunnen we, indien gewenst, de gehele keukenverbouwing voor u verzorgen. Daarvoor werken we samen met professionele installateurs, stukadoors en timmermannen. Zodra de montage is voltooid, is uw keuken direct klaar voor gebruik.

We staan voor al uw vragen klaar. Neem gerust contact met ons op!

Nijverdal Keuken

Bezoek onze keukenzaak dichtbij Nijverdal en ervaar de kwaliteit van Nijhuis Keukens

Zijn de keukens in Nijverdal niet wat u zoekt? Bij Nijhuis Keukens, dé expert op het gebied van keukens, kunt u rekenen op kwaliteit, service en betaalbaarheid. Wij zijn er om u te helpen uw droomkeuken te realiseren. U bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo, waar u een kijkje kunt nemen en inspiratie op kunt doen. Als u een afspraak wilt maken of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar.

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie en ziekte hanteren wij van dinsdag 4 juni tot en met dinsdag 18 juni aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.