Wij leveren service tot ver over de drempel

Mijn naam is Oscar Nijhuis en samen met Sander van den Berg zijn wij u van dienst zijn. Vanaf het eerste ogenblik dat u een bezoek brengt aan onze winkel zijn wij het aanspreekpunt tot aan de complete oplevering van de keuken.

Voordeel hiervan is dat uw keuken niet over een tig- tal schijven gaat, waardoor er doorgaans veel mis gaat met uw keuken. Samen gaan we een intensief traject in waarbij u zelf uw keuken EN uw prijs bepaald. Wij zorgen uiteraard voor de sturing aan de technische en de financiële kant. U heeft uiteraard een budget voor de keuken en a.d.h.v uw wensen en budget bouwen we samen de keuken die bij u past.

Sterker nog, doordat we lage overhead kosten hebben kunnen wij voordeliger zijn dan welke keukenaanbieder ook. Zelfs voordeliger dan onze oosterburen en IKEA zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit en de service van uw keuken!

Daarom geven wij altijd de “laagste prijs garantie”!

Heeft u reeds een bestaande offerte of wilt u eens vrijblijvend een offerte laten maken, neem dan eens contact met ons op en overtuig uzelf van de voordelen welke NIJHUIS KEUKENS u kan bieden.

Kwaliteit op alle
vlakken. Daar staan wij
voor. Wij zijn overtuigd
van ons product.

Geïnteresseerd?

Kom eens langs in onze showroom en we laten u zien en horen waarom Nijhuis keukens anders is.

Showroom

Oldenzaalsestraat 322
7557 GE Hengelo

MAATREGELEN T.A.V. HET CORONAVIRUS

Wij zijn gewoon geopend als anders, maar gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de nieuwe maatregelen die getroffen zijn door het kabinet, zien wij ons genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen voor uw en onze gezondheid.

Om te voorkomen dat er te veel personen tegelijkertijd aanwezig zijn in de showroom, vragen wij u vooraf contact met ons op te nemen of een showroomafspraak in plannen. Zodat wij rekening kunnen houden met de maximale bezetting. 

Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk om vooraf uw handen te wassen en handcontact te vermijden.

We hopen op uw begrip in deze ook voor ons, zeer ongewone situatie.

Oscar & Sander