Wij leveren service tot ver over de drempel

Mijn naam is Oscar Nijhuis en samen met Sander van den Berg zijn wij u van dienst. Vanaf het eerste ogenblik dat u een bezoek brengt aan onze winkel zijn wij het aanspreekpunt tot aan de complete oplevering van de keuken. 

Het voordeel hiervan is dat uw keuken niet over een tig- tal schijven gaat, waardoor er doorgaans veel mis gaat met uw keuken. Samen gaan we een intensief traject in waarbij u zelf uw keuken EN uw prijs bepaalt. Wij zorgen uiteraard voor de sturing aan de technische en de financiële kant. U heeft uiteraard een budget voor de keuken en a.d.h.v uw wensen en budget bouwen we samen de keuken die bij u past.

Sterker nog, doordat we lage overhead kosten hebben kunnen wij voordeliger zijn dan welke keukenaanbieder ook. Zelfs voordeliger dan onze oosterburen en IKEA zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit en de service van uw keuken!

Daarom geven wij altijd de “laagste prijs garantie”!

Dankzij onze ruime ervaring plaatsen wij regelmatig keukens in Hengelo, Enschede, AlmeloBorne, Haaksbergen, Oldenzaal, Losser, Delden, Denekamp, Tubbergen, Wierden, Goor, Nijverdal, Vriezenveen, RijssenGronauNordhorn en andere plaatsen in en rondom Twente.

Heeft u reeds een bestaande offerte of wilt u eens vrijblijvend een offerte laten maken, neem dan eens contact met ons op en overtuig uzelf van de voordelen welke NIJHUIS KEUKENS HENGELO u kan bieden.

Kwaliteit op alle
vlakken. Daar staan wij
voor. Wij zijn overtuigd
van ons product.

Geïnteresseerd?

Kom eens langs in onze showroom en we laten u zien en horen waarom Nijhuis keukens anders is.

Bezoek onze showroomkeukens!

Oldenzaalsestraat 322
7557 GE Hengelo

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie en ziekte hanteren wij van dinsdag 4 juni tot en met dinsdag 18 juni aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.