Voor keukens naar Vriezenveen?

Uw nieuwe keuken in Vriezenveen vind je bij Nijhuis Keukens! Het vinden van uw ideale keuken is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Nijhuis Keukens helpen we u daarom graag om dit proces wat makkelijker te maken. De mogelijkheden voor uw droomkeuken zijn eindeloos. Samen met u gaan we in onze keukenzaak nabij Vriezenveen kijken naar uw ideeën en wensen ten opzichte van uw droomkeuken. Met onze 20 jaar ervaring weten wij precies wat er technisch mogelijk is en wat er allemaal in een keukenontwerp thuishoort. Kom daarom eerst eens langs bij Nijhuis Keukens, voordat u bij een andere keukenzaak in Vriezenveen gaat kijken. Plan een afspraak in via onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@nijhuis-keukens.nl.

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

De keukenzaak voor Vriezenveen

Nijhuis Keukens is dé keukenzaak voor Vriezenveen en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een moderne-, klassieke- of landelijke keuken; wij helpen u graag verder in onze keukenwinkel. Wanneer u ervoor kiest om een keuken bij Nijhuis Keukens aan te schaffen, gaan we samen met een ontwerp aan de slag, waarbij u zelf uw keuken EN uw prijs bepaalt. Wij maken namelijk graag voor u een vrijblijvende offerte op maat, tegen een zeer scherpe prijs, waar de meeste keukenzaken nog iets van kunnen leren. Sterker nog, doordat we lage overheadkosten hebben, zijn wij voordeliger dan welke keukenaanbieder ook. Zonder dat dit ten koste gaat van onze service en de kwaliteit van uw keuken!

Keukens Vriezenveen
Keukenzaak

De werkwijze van Nijhuis Keukens

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen. Service en persoonlijke aandacht is waar Nijhuis Keukens voor staat. Wat uw wensen ook zijn, onze werkwijze blijft hetzelfde. Elke keuken krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die het verdient. Het begint bij ons altijd met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken wij uw wensen voor een droomkeuken. Daarna gaan we samen op zoek naar de meest passende invulling van uw nieuwe keuken. U kunt daarbij uiteraard inspiratie opdoen in onze showroomkeukens. U kunt vrijblijvend langskomen in onze showroom of online een afspraak inplannen, zodat u zeker weer dat we alle tijd voor u hebben!

Na ons kennismakingsgesprek maken wij een vrijblijvende 3D tekening voor u. Zo krijgt u inzicht in hoe uw droomkeuken eruit komt te zien. Wanneer het ontwerp daadwerkelijk uw droomkeuken is, maken wij een offerte op maat, tegen een zeer scherpe prijs. In het tweede gesprek gaan we de details bespreken; hierbij kunt u denken aan het bespreken van de materialen en het finetunen van de keuken. Tijdens het proces kan het natuurlijk zijn dat er last minute nog een aantal ideeën bijkomen. Ook deze bijkomende ideeën verwerken wij graag in een uiteindelijk ontwerp.

Wanneer u kiest voor Nijhuis Keukens, regelen wij alles, zelfs de levering en montage van uw keuken in Vriezenveen. Wanneer onze monteurs klaar zijn, is uw keuken aangesloten en kookklaar! Wij beschikken over een team met installateurs, timmermannen en een stukadoor. Geen klus is te gek voor ons topteam. Wij kunnen de hele keukenverbouwing voor u regelen! Hoe fijn is dat?

Uw keuken in Vriezenveen koopt u bij Nijhuis Keukens

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Nijhuis Keukens (nabij Vriezenveen) helpt u graag met het ontwerpen en installeren van uw droomkeuken voor een scherpe prijs! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een afspraak in, door te mailen naar info@nijhuis-keukens.nl of door ons contactformulier in te vullen. Heeft u nog vragen? U kunt ons tijdens openingstijden bereiken door te bellen naar 074-7505196. We helpen en adviseren u graag!

We staan voor al uw vragen klaar. Neem gerust contact met ons op!

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie hanteren wij van dinsdag 16 juli tot en met donderdag 5 september aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op afspraak! ➡️