NIJHUIS KEUKENS NABIJ RIJSSEN, GOEDE KWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS

Is de keuken van uw huis in Rijssen toe aan vervanging? Bezoek dan eens Nijhuis Keukens. Wij bieden kwalitatief goede keukens voor elk budget. We weten als geen ander dat het samenstellen van een keuken een uitdaging kan zijn. Ieder persoon heeft specifieke wensen en verwachtingen als het gaat om de perfecte keuken. Daarom willen wij graag helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Onze jarenlange ervaring in de keukenbranche stelt ons in staat om u goed advies te geven over de verschillende opties. U bent welkom in onze keukenzaak in de buurt van Rijssen. Maak vrijblijvend een afspraak!

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Uw zoektocht naar keukens in Rijssen eindigt bij Nijhuis Keukens!

Bij ons bepaalt u zelf uw prijs EN hoe uw keuken eruit komt te zien

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en woont u in Rijssen? Dan is het begrijpelijk dat u gaat kijken bij een keukenzaak in Rijssen. Toch willen we u graag uitnodigen om eens langs te komen bij Nijhuis Keukens in Hengelo. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, persoonlijke aandacht en service, zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt Doordat we lage overheadkosten hebben, zijn onze keukens in de meeste gevallen flink voordeliger dan keukens bij keukenzaken in Rijssen.

Keukens Rijssen
Keukenzaak

Een keukenzaak waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan

Nijhuis Keukens is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar service en kwaliteit bij uw zoektocht naar een nieuwe keuken. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. We begrijpen dat het aanschaffen van een keuken geen eenvoudige taak is en willen u daarom graag helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Onze ervaren professionals zullen u begeleiden in het hele proces, van het vertalen van uw wensen tot de uiteindelijke montage. Kom gerust eens langs in onze showroom of plan vrijblijvend een afspraak in om onze werkwijze en keukens te bekijken.

In 3 stappen naar uw nieuwe droomkeuken

Stap 1: De eerste stap is altijd een kennismakingsgesprek, waarin u ons vertelt wat uw wensen en ideeën over uw nieuwe keuken zijn. Misschien heeft u zich al laten inspireren door onze showroomkeukens of heeft u al een ideeën gekregen door het bezoeken van keukenzaken in Rijssen. Samen kijken we hoe we uw wensen kunnen inpassen in een persoonlijk keukenontwerp. Daarvoor maken we een 3D tekening, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met uw budget.

Stap 2: Tijdens een tweede gesprek kijken we of er nog verbeteringen of toevoegingen aan te brengen zijn in het ontwerp. Deze verwerken wij in een aangepast ontwerp, waarvoor we u direct een aantrekkelijke offerte meegeven.

Stap 3: Is de offerte akkoord, dan zorgen we natuurlijk ook de levering en montage van uw nieuwe keuken in Rijssen. In samenwerking met installateurs, timmermannen en een stukadoor regelen we, indien gewenst, de hele keukenverbouwing voor u. Na de montage kunt u uw keuken meteen in gebruik nemen.

We staan voor al uw vragen klaar. Neem gerust contact met ons op!

Keukens Rijssen

Nieuwe keuken in Rijssen? Bij Nijhuis keukens helpen we u graag!

Het kopen van uw nieuwe keuken bij onze keukenzaak nabij Rijssen is kiezen voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs! Wij helpen u graag bij het ontwerp en de realisatie van uw droomkeuken. Maak een afspraak met ons door te bellen, of een e-mail te sturen, of vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij verwelkomen u graag in onze keukenzaak in Hengelo!

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie en ziekte hanteren wij van dinsdag 4 juni tot en met dinsdag 18 juni aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.