Nijhuis Keukens nabij Oldenzaal, kwaliteit voor elk budget

Is uw keuken in Oldenzaal aan vervanging toe? Kom dan eens kijken bij Nijhuis Keukens. U vindt bij ons kwaliteitskeukens voor elk budget. Als geen ander zijn we ons bewust van het feit dat het samenstellen van een keuken geen eenvoudige taak is. Smaken verschillen en iedereen heeft bepaalde wensen en verwachtingen ten aanzien van de ideale keuken. We helpen u daarom graag bij het realiseren van uw droomkeuken. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het keukenvak en kunnen u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze keukenzaak vlakbij Oldenzaal.

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

Een keukenzaak in Oldenzaal? Kom ook eens langs in Hengelo!

Bij ons bepaalt u zelf uw prijs EN hoe uw keuken eruit komt te zien

Wanneer u in Oldenzaal woont, is het begrijpelijk dat u gaat kijken bij een keukenzaak in Oldenzaal. Maar wist u dat u bij ons in Hengelo kunt rekenen op kwaliteit, persoonlijke aandacht en service, zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt? Omdat we lage overheadkosten hebben, zijn onze keukens in de meeste gevallen flink voordeliger dan keukens in Oldenzaal. Vertel ons uw wensen en ideeën, dan laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is. We maken, op basis van uw keuzes, met plezier een ontwerp voor u, waarbij u zelf de look en prijs bepaalt. U krijgt vervolgens een zeer scherpe prijsopgave van ons. We zijn ervan overtuigd dat u achteraf blij bent dat u niet alleen naar keukens in Oldenzaal bent gaan kijken. Kom gerust eens bij ons kijken of maak meteen een afspraak.

Keukens
Keukenzaak

Bij Nijhuis Keukens krijgt u kwaliteit, service en persoonlijke aandacht

Als u een nieuwe keuken aanschaft, kijkt u natuurlijk niet alleen naar de prijs. De kwaliteit is minstens zo belangrijk. Dat geldt overigens ook voor de service. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens het hele proces; van het vertalen van uw wensen naar een prachtig keukenontwerp, tot de uiteindelijke montage. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder!

In 3 stappen naar uw droomkeuken bij Nijhuis Keukens

Stap 1: De eerste stap is altijd een kennismakingsgesprek, waarin u ons vertelt wat uw wensen en ideeën over uw nieuwe keuken zijn. Misschien heeft u zich al laten inspireren door onze showroomkeukens? Samen kijken we hoe we uw wensen kunnen inpassen in een persoonlijk keukenontwerp. Daarvoor maken we een 3D tekening, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met uw budget.

Stap 2: Tijdens een tweede gesprek kijken we of er nog verbeteringen of toevoegingen aan te brengen zijn in het ontwerp. Deze verwerken wij in een aangepast ontwerp, waarvoor we u direct een aantrekkelijke offerte meegeven.

Stap 3: Is de offerte akkoord, dan zorgen we natuurlijk ook de levering en montage van uw nieuwe keuken in Oldenzaal. In samenwerking met installateurs, timmermannen en een stukadoor regelen we, indien gewenst, de hele keukenverbouwing voor u. Na de montage kunt u uw keuken meteen in gebruik nemen.

We staan voor al uw vragen klaar. Neem gerust contact met ons op!

Keukens Rijssen

Nieuwe keuken in Oldenzaal? Kies voor Nijhuis Keukens

Het kopen van uw nieuwe keuken bij onze keukenzaak nabij Oldenzaal is kiezen voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs! Kunnen wij u helpen bij het ontwerp en de realisatie van uw droomkeuken? Bel of mail ons of vul het contactformulier in om een afspraak te maken, of om meer informatie op te vragen. U bent altijd van harte welkom in Hengelo!