Onze service

Service en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend bij Nijhuis Keukens. Wat uw wensen ook zijn, onze werkwijze is altijd hetzelfde. Het maakt niet uit of u een op maat gemaakte keuken wilt of een kant en klaar instapmodel. Elke keuken krijgt de persoonlijke aandacht die het verdient.

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

1

Oriëntatiegesprek en ontwerp

Bij Nijhuis keuken vindt u altijd de nieuwste trends en ideeën en onze showroom is altijd up-to-date. In een eerste orieterend gesprek gaan wij samen met u de wensen en behoeften in kaart brengen en bespreken we de mogelijkheden en onze ideeën welke we hebben om in samenspraak met u een mooi plan voor uw keuken te maken.

Wij maken dan vervolgens een mooi plan in de vorm van een 3D tekening en deze sturen wij u altijd per mail toe.

2

Deskundig en praktisch advies

In het 2de gesprek gaan we dieper op de materie in en gaan we alle details van de keuken fine-tunen, uiteindelijk zijn er, altijd bijkomende ideeën die er gaandeweg bijkomen en verwerken we dit in een uiteindelijk ontwerp en maken we de offerte gereed en deze krijgt u uiteraard altijd mee, want wij vinden dat u moet weten wat u allemaal voor die prijs krijgt en wat er allemaal inbegrepen is.

3

Deskundige montage

Wanneer u uiteindelijk kiest voor Nijhuis Keukens dan kunnen wij alles voor u regelen. Uiteraard leveren we en monteren de keuken keuken voor u! Als onze monteurs weggaan dan is de keuken aangesloten en kookklaar!

Bij Nijhuis Keukens kunt u ook alles door onze monteurs laten doen. Wij hebben installateurs, timmermannen en een stukadoor. M.a.w. we kunnen de gehele keuken verbouwing voor u regelen! Hoe makkelijk is dat!!