Onze service in Keukens

Service en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend bij Nijhuis Keukens in Hengelo. Wat uw wensen ook zijn, onze werkwijze is altijd hetzelfde. Het maakt niet uit of u een op maat gemaakte keuken wilt of een kant en klaar instapmodel. Elke keuken krijgt de persoonlijke aandacht die het verdient.

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

1

Oriëntatiegesprek en ontwerp

Bij Nijhuis Keukens vind u altijd de nieuwste trends en ideeën en onze showroom is altijd up-to-date met mooiste showroomkeukens. In een eerste oriënterend gesprek gaan wij samen met u de wensen en behoeften in kaart brengen en bespreken we de mogelijkheden en onze ideeën welke we hebben om in samenspraak met u een mooi plan voor uw keuken te maken.

Wij maken dan vervolgens een mooi plan in de vorm van een 3D tekening en deze sturen wij u altijd per mail toe.

2

Deskundig en praktisch advies

In het tweede gesprek gaan we dieper op de materie in en gaan we alle details van de keuken fine-tunen. Er zij natuurlijk altijd bijkomende ideeën die er gaandeweg bijkomen. Uiteraard verwerken we dit in een uiteindelijk ontwerp. Daarna makenwe de offerte gereed, welke u altijd meekrijgt, want wij vinden dat u moet weten wat u allemaal voor die prijs krijgt en wat er allemaal inbegrepen is.

3

Deskundige montage

Wanneer u kiest voor Nijhuis Keukens, regelen wij alles voor u. Uiteraard leveren we en monteren de keuken keuken voor u! Als onze monteurs weggaan dan is de keuken aangesloten en kookklaar!

Bij Nijhuis Keukens Hengelo kunt u alles door onze monteurs laten doen. Wij hebben installateurs, timmermannen en een stukadoor. M.a.w. we kunnen de gehele keuken verbouwing voor u regelen! Hoe makkelijk is dat!

nijhuis_logo

Aparte openingstijden

Leuk dat je ons bezoekt! In verband met vakantie hanteren wij van dinsdag 16 juli tot en met donderdag 5 september aparte openingstijden.

Onze showroom is enkel geopend op afspraak! ➡️