Een Witte Keuken

Een witte keuken is tijdloos, stijlvol en bovendien een erg populaire keuze. Het mooie van een witte keuken is dat het wit de keuken wat groter laat lijken. Dit is ideaal als de ruimte bijvoorbeeld niet zo groot is. Een witte, lichte keuken is altijd goed te combineren met andere kleuren, hierdoor past een witte keuken eigenlijk in iedere huisstijl en iedere ruimte. Een witte keuken is een slimme keuze als u op zoek bent naar een nieuwe keuken.

Hieronder kunt u foto’s bekijken en meer lezen over de verschillende mogelijkheden dat wit in uw keuken kan bieden.

  • Hoogglans witte keuken
  • Mat witte keuken
  • Wit met zwarte keuken
  • Witte houten keukens
  • Witte betonlook keuken
  • Elementen in uw keuken

Onze werkwijze is even persoonlijk als uw keukenwensen

In de afbeelding is een hoogglans witte keuken te zien. Als u voor zo’n keuken kiest, heeft u altijd waar voor uw geld. Deze keuken is goed te combineren met ieder interieur. Een witte hoogglans keuken zorgt voor extra licht in de ruimte. Altijd al een strakke keuken willen hebben? Dan is een hoogglans keuken iets voor u.

Tip! Een kookeiland bij een hoogglans witte keuken is bijzonder geschikt voor woonkeukens. Degene die aan het koken is staat namelijk niet met zijn of haar rug naar de gasten, maar kan zich mengen in het gesprek.

Mat witte keuken

Een mat witte keuken is ook een goede optie om te kiezen in uw huis. In zowat elk interieur past een mat witte keuken. Bij een mat witte keuken heb je geen schitteringen zoals bij de hoogglans witte keukens. Dit is een voordeel bij fel licht, wat kan zorgen voor enkele weerspiegelingen. Ook is een mat witte keuken minder gevoelig voor vingerafdrukken en vlekken, wat een voordeel is. 

Een greeploze mat witte keuken past perfect bij een moderne, industriële of klassieke inrichting.

 

Wit met zwarte keuken

Een wit met zwarte keuken is een echte blikvanger. Doordat de kleuren wit en zwart goed te combineren zijn, krijg je een eigentijdse keuken. Zo krijgt een witte keuken met zwarte bladen/keukenkastjes een erg strakke uitstraling. 

Een wit met zwarte keuken past perfect in een modern of industrieel interieur.

Witte houten keukens

De basis witte keuken combineren met hout? Een erg mooie keuze als u het aan ons vraagt. Door voor deze combinatie te gaan creëer je een natuurlijke uitstraling. De houten accenten in de keuken maken het helemaal af en zorgen voor een mooie stijl. Een houten blad op de keukenkastjes maakt de keuken af. Kortom, een witte houten keuken is een stoere en stijlvolle keuze. 

Een perfecte match met een modern of klassieke keuken.

 

Witte betonlook keuken

Als u een liefhebber bent van een stoere betonnen look, dan is dit uw droomkeuken. Een witte keuken met een betonnen look geeft een warme uitstraling met net wat meer pit dan andere keukens. Beton is een robuust materiaal. Dit zorgt voor een warme uitstraling. De keuken wordt niet gemaakt van beton, maar van kunststof of keramiek. 

Elementen in uw keuken

Zwarte kraan in uw witte keuken

Een zwarte kraan in uw keuken is een echte blikvanger en is makkelijk te combineren met andere elementen en accessoires. Naast esthetisch moet een keukenkraan natuurlijk ook gemakkelijk in gebruik zijn. Denk bijvoorbeeld aan de 1-greepskraan of een kraan met twee grepen.

Witte spoelbak

Een witte spoelbak geeft uw keukenblad een extra designerlook. Het is de laatste tijd een nieuwe keukentrend die op de markt is. Er zijn verschillende uitvoeringen in de witte spoelbak:

  • Witte spoelbak in inbouw
  • Witte spoelbak in opbouw
  • Witte spoelbak in onderbouw

Wit keukenblad

Het keukenblad is één van de meest essentiële elementen van een keuken. Witte keukenbladen zijn erg populair, dit komt mede door een lichte en luchtige uitstraling. 

TIP: Voor het uitkiezen van het keukenblad, raden wij u aan om even de keuken in het echt te ervaren voordat u uw beslissing maakt.

Ontwerp uw (witte) droomkeuken!

Iedere zoektocht naar een nieuwe keuken ziet er anders uit. Wij helpen u graag van A tot Z in dit proces om u ontzorgen. De mogelijkheden voor uw droomkeuken zijn namelijk eindeloos. Samen met u gaan we kijken naar uw ideeën en wensen ten opzichte van uw droomkeuken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.